Youtube nézettség – Itt a titok, hogyan növeld!

Arra, hogy hogyan szerezz több nézettséget a Youtube-on számtalan módszer létezik, most meg is osztunk veled párat! Azonban fontos megemlítenem, hogy 2021-ben a Youtube nem a megtekintések száma alapján rangsorolja a videódat, hanem az alapján hogy arányosítva átlagosan mennyi időt tölt el a néző a videón. 

Tarts velem, hogy megoszthassak veled pár trükköt, aminek a segítségével egyszerűen generálhatsz Youtube nézettséget!

 

Több kimutatásnak köszönhetően láthattuk, hogy a videók a legtöbbet megosztott tartalmak az interneten, így legjobb ha a Youtube-on kezded pályafutásodat, azonban több lábon kell állni! Ahhoz hogy igazán népszerű lehess Youtube-on, jelen kell lenned más közösségi média platformokon is, így mindenhol tudod népszerűsíteni a csatornádat! Használd az Instagrammot, a TikTokot, akár a Facebookot a Youtube nézettség növelésére.

 

Valódi tartalom = valódi youtube nézettség

Olyan tartalmat gyárts, amit te is szívesen megnéznél!

 

Ahhoz, hogy valódi nézettséget generálj, valódi tartalmat kell közvetíts. Egy minőségi tartalom, ami valóban érdekel téged, és amiben valóban elmélyültél, olyan megtekintéseket is vonzhat, akik maguk is népszerűek a Youtube-on. Nem ritka, hogy híres Youtuberek, akik ugyanabban a témában tevékenykednek, közös videókat hoznak létre, népszerűsítve ezzel egymást is.

 

Ne felejtsd el a Youtube keresőoptimalizálást! 

Használd a Youtube SEO-zási technikákat!

 

A Youtube keresőoptimalizálása is működik! Nincs más dolgod, mint kezdj el begépelni valamit a keresőbe, ami érdekel. Azonban a mondatot ne fejezd be! Amit elsőként dob ki, abban a témában érdemes videót készíteni, hiszen arra keresnek rá a legtöbben! Így úgy, ahogy neked is ezt dobta ki a Youtube, másnak is a te videódat fogja, így növelheted a csatornád népszerűségét.

 

Youtube SEO - Youtube keresés és ajánlások

Nem minden a hossz

A nézők szívesebben néznek meg egy röviddebb videót, mint egy hosszút!

 

A minőségi tartalom nincs összefüggésben a videó hosszúságával! Inkább készíts videó sorozatokat, vagy lejátszási listákat egy egy témában. Hidd el sokkal több nézettséget generálhatsz így, mint 20-30 perces videókkal. A legjobban úgy jársz el, ha mindig azonos időpontban töltöd fel a videót, így a nézők tudni fogják, hogy mikor keressék fel a csatornádat. Soha ne felejts el hivatkozni a videód végén a soron következőre!

 

Remélem tudtam neked segíteni abban, hogy hogyan tegyél szert Youtube nézettség növelésére. Ez egy összetett dolog, amihez kell egy jó tartalom, jó marketing, de legfőképp türelem! Próbáld ki a tippeket még ma!