Youtube nézettség növelés – 10 TIPP

Érdekel a Youtube nézettség növelés? A Youtube videók világa magával tudja ragadni az embert, de te vajon hogyan válthatod ezt ki a nézőből? Hoztunk pár olyan tippet, aminek a segítségével könnyedén, erőfeszítés nélkül növelheted a Youtube videód nézettségét. A nézettség növelésével arányosan növekszik a fizetés is, így érdemes lesz figyelni!

1. Minőségi, izgalmas videók –Készíts olyan videókat, amiket nem lehet abbahagyni!

Mindennek az alapja a minőségi tartalom! Olyan videókat készíts, ami egyedi, tükrözi a stílusodat, valóban érdekel téged és nem láttuk még! Ahhoz, hogy a Youtube ajánlja a videódat, ami vonzza a nézőket, ahhoz az kell, hogy lekösd nézőid figyelmét. Már nem a megtekintés szám az elsődleges szempont a Youtube-on, hanem az hogy mennyi ideig tudod megtartani a nézőket. 

 

2.Figyelemfelkeltő cím! – Az igazi Youtube nézettség generátor.

 

Talán ennél nincs is egyszerűbb és fontosabb lépés. Ha megvan a videód, nincs más dolgod, mint egy olyan címet adni neki, amit nem bír ki senki, hogy ne kattintson rá! Egy jó, akár provokatív címmel nagyon egyszerűen növelheted a nézettséged számát! 

Itt meg kell említsem magának a csatornának is a nevét, válassz egy jól csengő, egyedi nevet, ami tükrözi, hogy miről is szól a csatornád, itt is törekedj az egyediségre.

 

3.Aktív jelenlét a közösségi médiában – Youtube nézettség vásárlás helyett.

Minél több felületen vagy jelen, annál több helyen tudod promózni a Youtube videókat. A különböző platformokról, különböző megtekintéseket zsebelhetsz be, minél szélesebb a skála, annál könnyebben növelheted a megtekintéseket videóidon. Ez persze fordítva is működik, mindig említsd meg a videóid alatt az Instagram, vagy Facebook fiókodat, hiszen akkor tehetsz még több megtekintésre szert, ha több platformon is népszerű vagy.

4.Taggelj! – Használd a hashtegeket!

Most már a Youtube-on is tudsz taggelni. Ez azért fontos, mert a Youtube keresőmotorjai is figyelik, más részről könyebben megtalálnak téged azok, akik hasonló témában keresnek videókat. Használj releváns tag-eket és máris megugrik a nézettségszám!

Youtbe hashtag - Tagek egy videó alatt

5.Közös videók – Legyenek partnerkapcsolataid!

Ha igazán benne vagy a Youtube világában, biztos ismersz pár felkapott Youtubert! Próbáljatok meg egy közös videót készíteni, ez mindkettőtöknek hasznos lehet, hiszen az ő nézői most már a te nézőid is lesznek. Arra figyelj, hogy akit választasz hasonló témában tevékenykedjen a Youtube-on, mint te!

6.Rendszeresen tölts fel videókat! – Egy témában több videót is készíthetsz!

Akár heti rendszerességgel tölts fel videókat, ugyanabban az időpontban, így a követőid tudni fogják, hogy mikor keressék a csatornádat, növelve a következő videók nézettségét. Továbbá érdemes több, de rövidebb videót készítened egy témával kapcsolatban, mint egy hosszút. Könnyedén növelheted a nézettségedet, ha hivatkozol ezekre a videókra.

7.Mindig kommunikálj! – Népszerűsítsd saját oldaladat! 

Hogy miért a legegyszerűbb módszer a nézettség növelésére? Azért, mert még tartalmat sem kell hozzá gyártani!

Nagyon fontos, hogy kommunikálj a nézőiddel, a legjobb, ha a videóid alatt kezdeményezel egy beszélgetést. 

A többi youtuber nem az ellenséged! Kommentelj videóik alá, hogy az ő nézői téged is felfedezhessenek!

8.Válts ki reakciót – Legyél megosztó!

Úgy, ahogy vannak megosztó emberek az életben, vannak megosztó videók a közösségi médiában. Ahhoz, hogy beszéljenek rólad és felkeltsd az emberek érdeklődését megosztónak kell néha lenni, ezzel elérheted azt, hogy többen beszéljenek rólad és reakciót válts ki az emberekből. 

Ha nem bírod a kritikát, akkor se kapcsold ki a komment szekciót, ugyanis a Youtube egy kétcsatornás platform, aminek szüksége van a kommunikációra és arra, hogy az emberek reagáljanak. 

9.Indexképek használata – Első lépések a nézettség generálásához

Készíts egy egyedi, megkapó, figyelemfelkeltő indexképet! Legalább annyira hasznos, mint a címadás!

10.Videósorozatok – Több videó, több nézettség!

Ne egy videóban gondolkozz, ha hosszú távon szeretnéd növelni Youtube videóid megtekintését! A videósorozatokkal fel tudod használni az egyik videód népszerűségét a másik javára. Fontos, hogy az összetartozó videókat egy lejátszási listában gyűjtsd, illetve a videóid végén ajánld a következő videót. Ha biztosra akarsz menni, akkor akár komentben is népszerűsítheted a soron következő videókat. 

Ezekkel az ingyenes és valóban egyszerű trükkökkel könnyedén generálhatsz Youtube nézettséget. Ha figyelmesen elolvastad a cikket, próbáld ki őket még ma, hogy elsöprő sikereket arass a Youtube-on!

Emelett biztos kíváncsi vagy, hogy mennyit lehet keresni Youtuberként! Itt utána járhatsz!