Youtube nézettség növelés

Egyre több embert foglalkoztat a Youtube nézettség növelés, hiszen most már nem csak a magunk szórakoztatására használhatjuk a Youtube-ot, hanem pénzt is lehet keresni a megtekintések után! Youtube nézettség vásárlás helyett, azonban választhatunk ingyenes, egyszerű módszereket a nézettség generálására. 

 

Két nagy témakörben tudsz majd tanácsokat olvasni, az első a Youtube keresőoptimalizálása, ezekkel tippekkel könnyedén SEO-zhatod videóidat. A második témakör pedig a tartalmi vonalra fog kitérni, ezekkel a tippekkel pedig vonzóbbá teheted a csatornádat és a videódat a nézők számára.

 

A Youtube keresőoptimalizálás alapjai:

 

A Youtube keresőoptimalizálása is működik! Nincs más dolgod, mint kezdj el begépelni valamit a keresőbe, ami érdekel. Azonban a mondatot ne fejezd be! Amit elsőként dob ki, abban a témában érdemes videót készíteni, hiszen arra keresnek rá a legtöbben! Így úgy, ahogy neked is ezt dobta ki a Youtube, másnak is a te videódat fogja, így növelheted a csatornád népszerűségét.

Youtube SEO - youtube keresés és ajánlások

A Youtube videó címéhez is használhatod a SEO-t, sőt…muszáj. Ahhoz, hogy a Youtube elhelyezze a videót a lekérdezés eredményében, fő szempont a keresőmotorjainak a videód címe! Ha egy bizonyos kulcsszóra rákeresve a saját videóddal akarsz találkozni, akkor ezt a kulcsszót mindenképp helyezd el a címben, még jobb, ha a cím elején található. Ez egy igazi Youtube nézettség generátor!

 

A nézettségnöveléshez érdemes a videó leírását is optimalizálni, mindenképp érdemes a kulcsszót elhelyezni a leírásban. Azonban figyeljünk arra, hogy ne csak ismételgessük a szavakat, hanem helyezzük kontextusba! Egy minőségi videóhoz, egy minőségi kontentet kell létrehozni. Hidd el a Youtube is meghálálja majd!

 

Most már a Youtube-on is tudsz taggelni. Ez azért fontos, mert a Youtube keresőmotorjai is figyelik, más részről könyebben megtalálnak téged azok, akik hasonló témában keresnek videókat. Használj releváns tag-eket és máris megugrik a nézettségszám!

 

 

Youtube hashtagek - Youtube hashtagek használata egy videó alatt

Ezekkel a tippekkel a Youtube keresőoptimalizálásának beindítása mellett, egy keretet is adsz videóidnak és a nézőid könnyebben megértik, hogy miről is szól a csatornád!

 

Tartalmi elemek

 

A Youtube nézettség növelésének az alapja maga egy minőségi videó! Hiszen elkövethetünk bármit, vásárolhatunk nézettséget, magas és valós nézettségünk csak akkor lesz, ha minőségi kontentet gyártunk! Olyan videókat készíts, ami egyedi, tükrözi a stílusodat, valóban érdekel téged, és leköti a néző figyelmét. Az embereket rengeteg inger éri a social médiának köszönhetően, de próbálj meg kiemelkedni mindenki közül. Ne másokat utánozz, hanem teremtsd meg a saját stílusodat!

 

Ha megvan a videód, nincs más dolgod, mint egy olyan címet adni neki, amit nem bír ki senki, hogy ne kattintson rá! Egy jó, akár provokatív címmel nagyon egyszerűen növelheted a nézettséged számát! Érdemes számokat is használni a címben, hiszen az embereknek jobban felkelti a figyelmét! Használj olyan számokat, amikkel ritkán találkozni, vagy használd a százalékos formátumot.

Használj számokat a videó címében!

 

Persze van, aki egy videóval robban be és többször nem is halljuk a nevét, de ha te nem ilyen akarsz lenni, akkor tudatosan kell építened a csatornádat. Magának a csatornának is kell egy jól csengő, izgalmas név, ami jellemzi a videóit témáját és téged is, ne legyen túl bonyolult, hogy mindig eszébe juthasson a nézőnek és könnyedén rád tudjon keresni. 

 

Ha van már egy menő nevünk, legyen egy menő indexképünk is! Készíts egy figyelemfelkeltő, egyedi és minőségi képet! Fogd fel úgy, mint egy Facebook profilképet!

 

Összegzés

 

A legjobb, ha a minőségi tartalom mellett, odafigyelsz a Youtube keresőoptimalizálására is, ez a kettő kéz a kézben jár, ha a Youtube nézettség növelés a téma.

És hogy miért éri meg mindez neked a népszerűség mellett? A Youtube nézettséghez fizetés is társul, azt hogy mennyi pénz jár a nézettség után itt láthatod. Ahhoz, hogy minél többet keress, értelemszerűen több megtekintésre kell szert tenned, de ezekkel a módszerekkel könnyen berobbanhatsz a Youtube felkapottak közé!